Αποκλειστικό: Πρόταση της Βέστερλο στον Έφορντ

Θεωρείται δεδομένο πως ο Αμερικανός θα αποχωρήσει από τον Εργοτέλη καθώς λήγει το συμβόλαιο του και σύμφωνα με πληροφορίες του athleticradio.gr έχει επίσημη πρόταση από την Βελγική Βέστερλο.

Το συμβόλαιο του Τζο Έφορντ που έκανε θραύση με τον Εργοτέλη τα τελευταία τρία χρόνια ολοκληρώνεται τον φετινό Ιούνιο και είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως δεν πρόκειται να παραμείνει στην ομάδα του Ηρακλείου. Άλλωστε, είναι γενικό συμπέρασμα πως ο Αμερικανός αποτέλεσε έναν από τους καλύτερους παίκτες του Εργοτέλη και οι μετοχές του είχαν σημειώσει limit up κατά την διάρκεια της παρουσίας του στην ομάδα του Ηρακλείου.

Ο Τζο Έφορντ ήρθε στο Ηράκλειο και τον Εργοτέλη το καλοκαίρι του 2017 και χρόνο με χρόνο παρουσίαζε συνεχή βελτίωση και πλέον ήρθε η ώρα για να ανοίξει τα φτερά του για να αποχωρήσει από την Σούπερ Λιγκ 2 και τους “κιτρινόμαυρους”. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του athleticradio.gr, ο Έφορντ έχει δεχτεί επίσημη πρόταση από την Βέστερλο που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία του βελγικού πρωταθλήματος ωστόσο μετά την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω κορονοϊού ενδέχεται να πάρει την άνοδο για την Τζούπιλερ Λιγκ.

Η πρόταση της Βέστερλο προς τον Έφορντ έχει πάρει επίσημη μορφή και δεν αποκλείεται να γίνει δεκτή από τον Αμερικανό ενώ παράλληλα οι πληροφορίες αναφέρουν πως ενδιαφέρον έχει εκφράσει και ο Ατρόμητος. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Έφορντ δεν πρόκειται να συνεχίσει στον Εργοτέλη που χάνει ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά του στοιχεία χωρίς να βάλει ούτε ένα ευρώ στα ταμεία του.