Η διακοπή θα του κάνει καλό!

Το πρωτάθλημα της Super League 2 αναβλήθηκε για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο μετά από απόφαση του Δ.Σ. Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου και έτι ο Εργοτέλης θα έχει την ευκαιρία να “καθαρίσει” το μυαλό του και να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις.

Οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε κακό… φεγγάρι, είναι με την πλάτη στον τοίχο για την είσοδο στα Play Off και η διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω του κορωνοϊού είναι ευκαιρία να πάρει… ανάσες να καθαρίσει μυαλό και να επιστρέφει στις καλές εμφανίσεις και φυσικά στις νίκες που είναι το ζητούμενο.

Μάλιστα ο Μπρους που γύρισε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας θα μπορέσει να πάρει το χρόνο του και να επανέλθει στην αρχική ενδεκάδα, αφού η απουσία του είναι σοβαρή!

Η ανακοίνωση της Super League 2:

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας, αποφασίστηκαν για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας:

  • Η αναβολή του Πρωταθλήματος Super League 2, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020
  • Η αναβολή του Πρωταθλήματος Football League, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020

Με γνώμονα την προστασία της υγείας όλων των εμπλεκομένων ατόμων στη διεξαγωγή των Πρωταθλημάτων μας και παρακολουθώντας τις εξελίξεις σχετικά με την εξάπλωση του ιού SARS-CoV-2, η Διοργανώτρια Αρχή θα ενημερώσει για την επανέναρξη των αγώνων με νεότερο έγγραφο.