Χωρίς Μπάτζιο και Μπρους ο Εργοτέλης στην Κέρκυρα

Την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Κέρκυρα συνεχίζει ο Εργοτέλης, έχοντας στόχο την επιστροφή στα… τρίποντα για να μείνει στην πρώτη εξάδα.

Στην προσπάθεια αυτή δεν θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι Μπάτζιος και Μπρους με τον πρώτο να συμπληρώνει κάρτες και να δηλώνεται από τον Γιάννη Ταουσιάνη σε αυτό το ματς, ενώ ο Μπρους είναι τραυματίας.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Εργοτέλη:

Με φόντο το παιχνίδι της Παρασκευής (31.01, 15:00) στην Κέρκυρα για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της S.L. 2 συνεχίστηκε και σήμερα στο Παγκρήτιο στάδιο η προετοιμασία της ομάδας μας.

Η σημερινή προπόνηση ξεκίνησε με παιχνίδια κατοχής μπάλας και συνεχίστηκε με αγωνιστικά παιχνίδι περιορισμένου χώρου. Το πρόγραμμα δεν ακολούθησε ο Bruce ο οποίος όπως είναι γνωστό υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο και κάνει ειδικό πρόγραμμα θεραπείας .  Tόσο λοιπόν ο Bruce  όσο και ο Μπάτζιος που συμπλήρωσε στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα  4 κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο ματς με την Κέρκυρα δεν βρίσκονται στα πλάνα του Γιάννη Ταουσιάνη για την επικείμενη μάχη.

Αύριο στις 09:30 έχει προγραμματιστεί η τελευταία προπόνηση της ομάδας μας αμέσως μετά το τέλος της οποίας θα ανακοινωθεί και η αποστολή που το μεσημέρι θα «πετάξει» για Κέρκυρα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook