Τα συγχαρητήρια του Εργοτέλη στον Ιατρούδη

Ο Γιάννης Ιατρούδης ψηφίστηκε ως ο καλύτερος νέος Έλληνας ποδοσφαιριστής του περυσινού πρωταθλήματος στην Football League και ο Εργοτέλης με ανακοίνωση του συνεχάρη τον νεαρό ποδοσφαιριστή για την επιτυχία του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ συγχαίρει τον ποδοσφαιριστή της πρώτης μας ομάδας Γιάννη Ιατρούδη, για την ανάδειξή του ως ο καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής της Football League για την αγωνιστική χρονιά 2018-2019.

Ο Ιατρούδης, σπλάχνο της Ακαδημίας ΕΡΓΟΤΕΛΗ, συνεχίζει την παράδοση που θέλει δεκάδες ποδοσφαιριστές να μεγαλώνουν και να ανδρώνονται ποδοσφαιρικά στο Μαρτινέγκο και αυτή τη στιγμή να διαπρέπουν στα Ευρωπαϊκά και τα Ελληνικά γήπεδα, αλλά και τις Εθνικές μας ομάδες, αποδεικνύοντας με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο την εξαιρετική δουλειά που γίνεται διαχρονικά στην Ακαδημία ΕΡΓΟΤΕΛΗ.

Συγχαίρουμε τον Γιάννη για την επιτυχία του και του ευχόμαστε να επιστρέψει το ταχύτερο, γερός και δυνατός στις υποχρεώσεις της πρώτης μας ομάδας, προκειμένου να συμβάλει και αυτός στην προσπάθεια επίτευξης των στόχων της.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook