Θλάση ο Μπρους, εκτός για 20 ημέρες

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των ιατρών του Εργοτέλη για τον τραυματισμό του Μπρους στο ματς με τον ΠΑΣ, όπου και αποχώρησε τραυματίας, αφού ο Γκανέζος έχει υποστεί θλάη και θα απουσιάσει για περίπου 20 ημέρες.

Την ίδια ώρα ο Κυριάκος Μαζουλουξής πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τα “κιτρινόμαυρα”, ενώ απουσίαζε ο Τσέλιος για την γιορτή του ποδοσφαιριστή.

Η ενημέρωση του Εργοτέλη:

Οι αρχικές εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της ομάδος μας για τον τραυματισμό του Albert Bruce στο πρόσφατο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα στο Παγκρήτιο στάδιο επιβεβαιώθηκαν.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο έμπειρος αμυντικός μέσος  έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο και σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 20 περίπου ήμερες.

 Ως εκ τούτου ο Bruce δεν προπονήθηκε σήμερα αλλά ξεκίνησε ήδη θεραπείες  για την αποκατάσταση του τραυματισμού του.

Όσον αφορά το σημερινό πρόγραμμα εκγύμνασης της ομάδας μας περιελάμβανε ουσιαστικά αποφόρτιση και ήταν μικρής διάρκειας Νέο πρόσωπο στην προπόνηση  ο  Κυριάκος Μαζουλουξής αντίθετα απουσίαζε ο Ηλίας Τσέλιος  ο οποίος είχε πάρει άδεια προκειμένου να παραβρεθεί την γιορτή του ποδοσφαιριστή όντας ένας από τους διεκδικητές  μάζι με τον Γιάννη Ιατρούδη του βραβείου «Καλύτερος νέος παίκτη της Football League για την σεζόν 2018-2019»

Η αυριανή προπόνηση θα ξεκινήσει στις 10:00

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook