«Oικογενειακή» μάχη

Υπό το βλέμμα του Γιάννη Ιατρούδη ο οποίος για πρώτη φορά επισκέφθηκε το Ηράκλειο μετά την επιτυχή επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για την αποκατάσταση του πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο.

Μία ημέρα μετά την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα, την Δευτέρα, οι “κιτρινόμαυροι” πραγματοποίησαν στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου σταδίου φιλικό παιχνίδι με την Κ19 του συλλόγου, κερδίζοντας με 4-0.

Ο Γιάννης Ταουσιάνης  χρησιμοποίησε στο παιχνίδι, τους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν ή είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής στην Κυριακάτικη αναμέτρηση. Για την ιστορία ν ‘ αναφέρουμε ότι στην «οικογενειακή» μάχη σκόραραν οι Ράμεζ, Μανουσάκης, Κατσούρι και Σταθόπουλος.

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που πήραν χρόνο συμμετοχής 90 λεπτά στον αγώνα με τον ΠΑΣ ακολούθησαν πρόγραμμα  αποκατάστασης.

Να σημειώσουμε ότι τόσο το επίσημο ματς της ομάδας, όσο και το φιλικό έγιναν κάτω από το βλέμμα του Γιάννη Ιατρούδη ο οποίος για πρώτη φορά επισκέφθηκε το Ηράκλειο μετά την επιτυχή επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε τον Νοέμβριο για την αποκατάσταση του πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο.

Ο νεαρός επιθετικός της ομάδας σήμερα, Τρίτη, το μεσημέρι θ’ αναχωρήσει και πάλι για την πρωτεύουσα προκειμένου να συνεχίσει το πρόγραμμα της αποθεραπείας του.  

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ιατρούδης μαζί με τον Τσέλιο θα παρευρεθούν σήμερα, Τρίτη (28/1) στην 38η γιορτή του ΠΣΑΠ καθώς είναι υποψήφιοι για το βραβείο  “Καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής” για τη σεζόν 2018-2019 στη Football League.

Τέλος όσον αφορά το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας θα συνεχιστεί χωρίς ανάσες καθώς ακολουθεί την Παρασκευή (31/1 15:00) στην Κέρκυρα το παιχνίδι για την 15η αγωνιστική κόντρα στην Κασσιόπη.

Η σημερινή προπόνηση έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 10:30.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook