“Πρώτη” για Μεντχάντ – Μετράνε αντίστροφα για το ντέρμπι

Την τελευταία τους προπόνηση αναμένεται να πραγματοποιήσουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Ταουσιάνη για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΣ.

Σε αυτή τη μάχη ο έμπειρος τεχνικός θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του, αφού και ο Μποτέ ξεπέρασε το πρόβλημα και έβγαλε κανονικά την προοπόνηση.

Μάλιστα σε αυτή συμμετείχε το μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Ραμέζ Μεντχάντ και δεν αποκλείεται να τον δούμε και στην αποστολή.

Η ενημέρωση του Εργοτέλη:

Η αντίστροφη μέτρηση για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα το απόγευμα της Κυριακής (26.1 – 17:00) φτάνει στο τέλος της.

Παίκτες και τεχνικό επιτελείο είναι απόλυτα επικεντρωμένοι στον επικείμενο αγώνα. Η προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου σταδίου είχε ως κύριο στόχο την επιθετική τακτική και πιο συγκεκριμένα την επιθετική συμπεριφορά κάτω από συγκεκριμένες αμυντικές συνθήκες.

Στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης συμμετείχε και ο Bote θέτοντας τον εαυτό του στην διάθεση του Γιάννη Ταουσιάνη για την δύσκολη μάχη κόντρα στους πρωτοπόρους της κατηγορίας. Κανονικά έλαβε μέρος στην προπόνηση και το νέο απόκτημα της ομάδος μας Ramez Medhat.