Ταουσιάνης: “Αύριο ή μεθαύριο θα ανακοινώσουμε επιθετικό”

Την ενίσχυση στην επιθετική γραμμή της ομάδας ανέφερε στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Γιάννης Ταουσιάνης τονίζοντας πως ο ποδοσφαιριστής θα ανακοινωθεί στα επόμενα 24ωρα.

Αρχικά αναφέρθηκε για το παιχνίδι λέγοντας πως : “Είμαστε ευχαριστημένοι από τη νίκη της ομάδας. Σαν ομάδα αντιδράσαμε από την προηγούμενη ήττα, η εικόνα δεν ήταν στα επίπεδα που έχουμε συνηθίσει αγωνιστικά σαν ομάδα. Στο πρώτο μέρος είχαμε ένα καλό διάστημα και δίκαια προηγηθήκαμε 2-0, από το δεύτερο μέρος κρατάω μόνο την αντίδραση που βγάλαμε όταν δεχτήκαμε το γκολ και η αποτελεσματικότητα που είχαμε. Δικαιωματικά σήμερα χαιρόμαστε και από αύριο συνεχίζουμε την δουλειά. Καλή συνέχεια στον Πλατανιά, μπορεί να έχει χάσει σε ποιότητα, ωστόσο παραμένει άκρα ανταγωνιστική”. 

Για τους στόχους της ομάδας:Το ότι τώρα είμαστε στην τρίτη θέση δεν μας λέει τίποτα, αφού πολλές ομάδες είναι κοντά και κάθε Κυριακή βλέπουμε ανακατατάξεις στην βαθμολογία. Σε καμία περίπτωση δεν μας αποπροσανατωλίζει από αυτό που κάνουμε καθημερινά από την αρχή της χρονιάς. Θέλουμε να παρουσιάζουμε καλό πρόσωπα, να βελτιωνόμαστε και να εξελίξουμε τους ποδοσφαιριστές μας που είναι και μικρή σε ηλικία και πως θα κυνηγήσουμε την διάκριση. Οι στόχοι σαφώς είναι να βρισκόμαστε στην πρώτη εξάδα”.

Τώρα για τα μεταγραφικά ανέφερε:Αύριο ή μεθαύριο θα ανακοινώσουμε έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή, ενώ τις επόμενες ημέρες θα έχουμε και έναν δεύτερο έτοιμο για ανακοίνωση”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook