Όλα καλά με Μπουρσέλη

Καθαρή ήταν η μαγνητική του Αντώνη Μπουρσέλη,ο οποίος αποχώρησε αναγκαστική αλλαγή από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης και ο Γιάννης Ταουσιάνης θα τον έχει στην διάθεση του στο ντέρμπι με τον Πλαταιά.

Η ενημέρωση του Εργοτέλη:

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν από 60’ και πάνω κόντρα στον Απόλλωνα  έκαναν αποθεραπεία και αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν μέσα από ένα πρόγραμμα υψηλής έντασης το οποίο περιελάμβανε ταχυδύναμη σε συνδυασμό με τελειώματα φάσεων αλλά και αγωνιστικά παιχνίδια περιορισμένου χώρου. Ένα μεγάλο μέρος της προπόνηση έβγαλε και ο Γιάννη Κοιλιάρας ο οποίος μετράει πλέον αντίστροφα για την επιστροφή του.

Να σημειώσουμε ότι «καθαρή» ήταν η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο  Αντώνης Μπουρsέλης μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον Απόλλωνα. Στον 25χρονο μέσο της ομάδας μας τοποθετήθηκε προληπτικά κολάρο και ως εκ τούτου δεν έλαβε μέρος στην σημερινή προπόνηση.

Σήμερα οι παίκτες μας θα έχουν ρεπό. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν το πρωί της Δευτέρας όπου και θα μπουν στο ρυθμό της επόμενης αναμέτρησης (17/1) στα Χανιά απέναντι στον Πλατανιά.