Ξεκινάει η… αντεπίθεση

Ξεκίνησε σήμερα η προετοιμασία τoυ Εργοτέλη για την δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Δόξα Δράμας για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο 14 Δεκεμβρίου.

 Οι κιτρινόμαυροι έχουν αφήσει πίσω τους την ήττα με τον Λεβαδειακό και ετοιμάζονται για την αντεπίθεση. Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με προπόνηση δύναμης στο γυμναστήριο και συνεχίστηκε στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου σταδίου με δίτερμα με περιορισμούς και ολοκληρώθηκε με ασκήσεις για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης.

Μοναδικός απών ο Αντώνης Μπουρσέλης  που είχε πάρει άδεια για σήμερα προκειμένου να διευθετήσει θέμα που αφορούσε την στρατιωτική του θητεία.

Όσον αφορά τον Μπαράτα ο οποίος απουσίαζε τις προηγούμενες ημέρες στην ιδιαίτερη πατρίδα του λόγω της απώλειας του πατέρα του επέστρεψε στην βάση του και έλαβε μέρος κανονικά στο σημερινό πρόγραμμα προπόνησης όπως και ο Κόατενγκ.

Νέα προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο στις 10:30 στο βοηθητικό του Παγκρητιου καθώς στο κεντρικό γήπεδο ξεκίνησε η προγραμματισμένη επανασπορά.