Σπουδαία νίκη μαγκιάς και ψυχολογίας κόντρα στην Παναχαϊκή

Ο Εργοτέλης καρδιοχτύπησε αλλά κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες κερδίζοντας απόλυτα δίκαια την Παναχαϊκή με 2-1.

O Eργοτέλης ήθελε πάση θυσία τη νίκη μετά την ήττα στην Λάρισα την προηγούμενη αγωνιστική και οι παίκτες του Γιάννη Ταουσιάνη μπήκαν στο γήπεδο με το μαχαίρι στα δόντια. Από το ξεκίνημα του αγώνα οι “κιτρινόμαυροι” έδωσαν χώρο στην Παναχαϊκή και προσπαθούσαν να απειλήσουν με αντεπιθέσεις. Το πλάνο του τεχνικού του Εργοτέλη απέδωσε καρπούς και στο 17′ ήρθε το 1-0 με τον συνήθη ύποπτο Μανώλη Ροβίθη. Ο Γροντής βρήκε με ωραία κάθετη πάσα τον Ηρακλειώτη επιθετικό που δεν το σκέφτηκε καθόλου κάνοντας το σουτ έξω από την περιοχή του Σούλη ανοίγοντας το σκορ.

Η Παναχαϊκή παρότι είχε την κατοχή της μπάλας δεν μπορούσε να αντιδράσει και στο 28ο λεπτό ήρθε και το 2-0 με μια εξαιρετική αντεπίθεση όταν ο Έφορντ μπήκε στην περιοχή του Σούλη από τα αριστερά, έκανε το γύρισμα για τον Κουάτενγκ που σε κενή εστία διπλασίασε τα τέρματα του Εργοτέλη.

Ωστόσο αντί το 2-0 να λειτουργήσει υπέρ του Εργοτέλη, τελικά λειτούργησε αρνητικά. Η Παναχαϊκή πήρε μέτρα στο γήπεδο, ο Εργοτέλης οπισθοχώρησε αναίτια και στο 42′ ο Μωραΐτης με ωραίο σουτ έβαλε ξανά στο παιχνίδι την ομάδα του μειώνοντας σε 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι άνοιξε ακόμα περισσότερο με Εργοτέλη και Παναχαϊκή να έχουν από ένα δοκάρι για να σκοράρουν με το 2-1 να μένει μέχρι το τέλος και τους παίκτες του Γιάννη Ταουσιάνη να παίρνουν μια μεγάλη νίκη.

Μπείτε στο LIVE CENTER του athleticradio.gr

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook