Ανακοίνωσε την αποστολή ο Εργοτέλης για το ματς στην Λάρισα

Την τελευταία προπόνηση επί ηρακλειώτικου εδάφους πραγματοποίησε σήμερα η ομάδας του Εργοτέλη ενόψει την Κυριακάτικης (24/11 – 14:00) εκτός έδρας αναμέτρησης με τον Απόλλων Λάρισας.

Οι… κιτρινόμαυροι βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο Παγκρήτιο στάδιο εκτελώντας πρόγραμμα το οποίο ξεκίνησε με την καθιερωμένη προθέρμανση η οποία περιείχε passing games και συνεχίστηκε με παιχνίδια επιθετικής και αμυντικής τακτικής και ολοκληρώθηκε με ελεύθερο διτερμα.

Ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Ταουσιάνης  αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε τους «18» ποδοσφαιριστές για την αποστολή με τον Μπότε να βρίσκεται μέσα σε αυτή.

Συγκεκριμένα για την «μάχη» απέναντι στον Απόλλων Λάρισας κλήθηκαν οι: Κατσιμήτρος, Καλογεράκης, Bote, Μπούσης, Προβυδάκης, Spiriak, Πέϊος, Μπάτζιος, Bruce, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Γροντής, Τσέλιος, Σταθόπουλος, Barata, Kwateng, Ροβίθης, Efford.

Τέλος ν αναφέρουμε ότι η προετοιμασία του Εργοτέλη θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που θα γίνει αύριο στην Λάρισα στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΛ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook