Πάλι τα ίδια…

Ο Εργοτέλης για ακόμα ένα παιχνίδι έδειξε μέτρια εικόνα γνωρίζοντας νέα ήττα αυτή τη φορά στο κύπελλο, από τα Τρίκαλα με 3-2, προβληματίζοντας έτσι το προπονητικό επιτελείο αλλά και τον κόσμο του.

Δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά η φετινή χρονιά για τον Εργοτέλη που αγνοεί τη νίκη στις πρώτες τρεις επίσημες αναμετρήσεις που έχει δώσει μέχρι τώρα. Το βράδυ της Πέμπτης η ομάδα του Γιάννη Ταουσιάννη έδειξε για ακόμα ένα παιχνίδι πολύ μέτρια εικόνα με αποτέλεσμα να βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο στο κύπελλο, αφού ψάχνει την ανατροπή στον επαναληπτικό του Παγκρήτιου.

Ο Εργοτέλης σε ακόμα ένα παιχνίδι όπως και με τον Πλατανιά κατάφερε να προηγηθεί, ωστόσο δεν κράτησε το σκορ του, αφού με 2 γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο “κατέρρευσε” γνωρίζοντας την ήττα από ομάδα της Football League.

Μέχρι τώρα οι “κιτρινόμαυροι” δεν έχουν πείσει καθόλου με τις εμφανίσεις τους, ωστόσο έχουν μια μεγάλη ευκαιρία να ανατρέψουν την κατάσταση αφού αγωνίζονται την Δευτέρα στα Γιάννινα και σε ενδεχόμενο νίκης θα μπορέσει να κάνει το “restart” και να πάρει ψυχολογία για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Τώρα όσον αφορά το κύπελλο εννοείται ο Εργοτέλης που έχουμε γνωρίσει από πέρυσι με ένα καλό 20λεπτο μπορεί να πάρει την πρόκριση στο Παγκρήτιο, ωστόσο αυτό το ματς αργεί να ρθει και άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα.