Η πρώτη αποστολή Ταουσιάνη για Αιγάλεω

Τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στην διάθεση του στο πρώτο επίσημο παιχνίδι κόντρα στο Αιγάλεω ανακοίνωσε ο Γιάννης Ταουσιάνης.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην αποστολή βρίσκονται και οι Μπουτσάκης ,Ροβίθης μιας και το φιλικό των Ενόπλων με τον Ατρόμητο αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας και οι ποδοσφαιριστές περιμένουν την αποστολή στην Αθήνα.

Η ενημέρωση:

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε και ο Εργοτέλης είναι έτοιμος να ταξιδέψει στην Αθήνα για την αυριανή (25/9 – 16:00) αναμέτρηση κόντρα στο Αιγάλεω για την 4η φαση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το πρωί οι παίκτες μας βρέθηκαν στο Παγκρήτιο στάδιο  ξεκινώντας την προπόνηση τους με προθέρμανση, συνέχισαν με ταχύτητες αντίδρασης, με δίτερμα μικρής χρονικής διάρκειας και έκλεισαν το πρόγραμμα τους με στατικές φάσεις.

Ο προπονητής της ομάδας μας Γιάννης Ταουσιάνης αμέσως μετά το τέλος ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Αθήνα η οποία αποτελείτε από 19 παίκτες. Συγκεκριμένα επελέγησαν οι: Κατσιμήτρος, Καλογεράκης, Βουτσάς, Μπούσης, Οικονόμου, Μπάτζιος, Γροντής, Kaccuri, Προβυδάκης, Kwateng, Βruce, Efford, Μπουτσάκης, Ιατρούδης, Ροβίθης, Vitor Freita (Barata), Τσέλιος, Αλεξάκης, Spiriak. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook