Επέστρεψε ο Μανουσάκης, στο τεχνικό τιμ ο Μεϊντάνης

Ο Εργοτέλης μπαίνει στην τελική ευθεία για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας αγωνιστικής σεζόν το οποίο είναι για το Κύπελλο Ελλάδος την Τετάρτη στην Αθήνα απέναντι στο Αιγάλεω.

Στο Παγκρήτιο στάδιο πέρασαν ένα ακόμα πρωινό οι παίκτες του Εργοτέλη. 

Οι “κιτρινόμαυροι” αρκετά ξεκούραστοι μετά το χθεσινό ρεπό ξεκίνησαν το πρόγραμμα τους το οποίο περιελάμβανε αρχικά προθέρμανση και εισαγωγικές ασκήσεις ταχυδύναμης στο γυμναστήριο και έπειτα δουλειά στο γήπεδο με παιχνίδι μεγάλης έκτασης σε μικρό χώρο.

Στα ευχάριστα της σημερινής ημέρα η επιστροφή του Γιώργου Μανουσάκη από τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ο οποίος ωστόσο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα όπως και ο Γιάννης Κοιλιάρας.

Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση με τους παίκτες να μπαίνουν σιγά σιγά στην τελική ευθεία για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας αγωνιστικής σεζόν το οποίο είναι για το Κύπελλο Ελλάδος την Τετάρτη στην Αθήνα απέναντι στο Αιγάλεω.

Εντωμεταξύ, η  ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με τον Αναστάσιο Μεϊντάνη ο οποίος εντάσσεται στο τεχνικό team της ομάδας με την ιδιότητα του προπονητή τερματοφυλάκων.

Γεννημένος στις 26 Νοεμβρίου 1991 στην Αθήνα, είναι πτυχιούχος του Εθνικού Καποδιστριακού Παν/μιου Αθηνών του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής αγωγής και Αθλητισμού ενώ  παράλληλα κατέχει δίπλωμα Football Fitness Specialist.

Ο Αναστάσιος Μειντάνης από το 2011 έως σήμερα έχει συνεργαστεί με αρκετές ομάδες σε ακαδημίες ποδοσφαίρου. Παράλληλα έχει λάβει μέρος σε πολλά camp τερματοφυλάκων  ενώ έχει δουλέψει και ως Goalkeeper personal trainer.

Μιλάει δυο ξένες γλώσσες Αγγλικά και Γαλλικά.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook