Με προβλήματα η προετοιμασία του Εργοτέλη

Χωρίς τους Μπουτσάκη, Σπίριακ και Κοιλιάρα πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του Εργοτέλη, που συνεχίζει την προετοιμασία μιας και δεν ξεκινάει το πρωτάθλημα το ερχόμενο Σαββατοκύρια

Αναλυτικά η ενημέρωση

Οι προπονήσεις της ομάδας μας στο πλαίσιο της προετοιμασίας της συνεχίζονται καθημερινά με τους παίκτες να δείχνουν ιδιαίτερη διάθεση στην εκτέλεση του προγράμματος γεγονός που δημιουργεί ικανοποίηση στον Γιάννη Ταουσιάννη.

Οι κιτρινόμαυροι εκτέλεσαν σήμερα πρόγραμμα ξεκινώντας με την καθιερωμένη προθέρμανση η οποία περιελάμβανε ασκήσεις κυκλοφορίες ενώ εν συνέχεια οι παίκτες μας δούλεψαν ασκήσεις αμυντικής μετάβασης και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα τους με οικογενειακό δίτερμα.

Για μια ακόμα μέρα ο Γιάννης Μπουτσακης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης όπως και ο Dominik Spiriak με τον τελευταίο ωστόσο ν αναμένεται από αύριο να μπει και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς.

Αντίθετα ο Γιάννης Κοιλιάρας ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας λόγο ενοχλήσεων στο δικέφαλο και η κατάσταση του θα εκτιμηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες. Απών από το σημερινό πρόγραμμα ο στρατευμένος Γιώργος Μανουσάκης.