“Λουκούμι” η αναβολή

Πολλές οι απουσίες στην προπόνηση του Εργοτέλη και το ορατό ενδεχόμενο αναβολής της σέντρας της Σούπερ Λιγκ 2 θα του έρθει… κουτί.

Προπόνηση σε δυο γκρουπ περιελάμβανε το πρόγραμμα της Δευτέρας του Εργοτέλη, μια ημέρα μετά το φιλικό παιχνίδι με τον ΟΦΙεράπετρας (0-3).

Πιο συγκεκριμένα πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησαν οι παίκτες που αγωνίστηκαν πάνω από 60 λεπτά ενώ οι υπόλοιποι μετά την καθιερωμένη προθέρμανση  δούλεψαν πάνω σε ασκήσεις κατοχής μπάλας, σε τελειώματα φάσεων και σε παιχνίδι πίεσης σε μικρούς χώρους.

Ο Efford έλαβε μέρος στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης δείχνοντας να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες με την τενοντίτιδα στον αχίλλειο.

Αντίθετα δεν γυμνάστηκε ο Μπουτσάκης ο οποίος αποκόμισε ένα ελαφρύ διάστρεμμα στο ματς με τον ΟΦΙεράπετρας καθώς και ο Barata που δέχτηκε ένα χτύπημα στα πλευρά.

Ωστόσο από την προπόνηση απουσίαζε ο στρατευμένος Μανουσάκης καθώς επίσης και οι Ροβίθης,  Μπουρσέλης οι οποίοι κλήθηκαν να λάβουν μέρος σε φιλικό παιχνίδι της Εθνικής Ενόπλων στην Χαλκίδα απέναντι στην ομάδα της Αρτάκης.

Να υπενθυμίσουμε παράλληλα ότι από τις προπονήσεις απουσιάζουν, o Γιάννης Ιατρούδης με την Εθνική Ελπίδων της χώρας μας  και ο Spiriak με την Εθνική Σλοβακίας U21.

Σήμερα, Τρίτη (10/9) το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια προπόνηση στις 10:30 στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου σταδίου.