“Χ”ορταστικό φιλικό στο Παγκρήτιο

Σε ένα ακόμα δυνατό φιλικό και για τις δύο ομάδες Εργοτέλης και Χανιά αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 σκορ αφήνοντας τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο απόλυτα ικανοποιημένο.

Νίκκι Παπαβασιλείου και Αλέκος Βοσνιάδης έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια αφού έδωσαν ένα δυνατό φιλικό που θα θυμίζει σίγουρα ντέρμπι Super League 2.

Ο Εργοτέλης μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 χάρις τα τέρματα του Ροβίθη ο οποίος βρέθηκε σε τρομερή ημέρα. Η Χανιώτικη ομάδα δεν το έβαλε κάτω και ανεβάζοντας στροφές μετά το 2-0 κατάφερε να μειώσει αρχικά με τον Τζιώρα, για να έρθει το γκολ του Λεοζίνιο στο 88ο λεπτό να κάνει το 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι δύο προπονητές χρησιμοποίησαν νέα πρόσωπα και σχήματα και σίγουρα έβγαλαν συμπεράσματα για την συνέχεια.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Νικόδημος Παπαβασιλείου): Κατσιμήτρος (Τζελέπης 45′), Βουτσάς (Προβυδάκης 60′), Οικονόμου, Μπάτζιος (Barata 60′), Κοιλιάρας (Πέϊος 60′), Κατσούρι (Bote 60′), Αλεξάκης (Efford 60′), Kwateng (Bruce 60′), Μπουτσάκης (Γροντής 60′), Ιατρούδης (Σταθόπουλος 45′, Μπουρσέλης 60′), Ροβίθης (Μανουσάκης 60′)

Χανιά (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης(Λαζαρίδης 30′, Λαμπίρης 60′) Ανδρέου, Καραγεωργής (Σελινιωτάκης 10′ λ.τρ), Ουνγιαλίδης, Σωτηράκος, Ξενοφών, Καρτσαμπάς (Παναγιωτούδης 45′), Μουμίν (Αρναρέλλης 45′), Βρετός (Leozinho 71′), Κουσκουνάς (Δημητριάδης 39′, Μπέρντιος 78′), Τζιώρας (Τριανταφυλλάκος 45′)

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook