Τρία φιλικά στην Αίγυπτο για τον Εργοτέλη!

Όπως ενημέρωσε ο Εργοτέλης με ανακοίνωση του τα φιλικά που θα δώσει η ομάδα στην Αίγυπτο θα είναι τρία και θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Παράλληλα στην ανακοίνωση αναφέρει ότι η αποστολή θα αποχωρήσει από το Ηράκλειο την Δευτέρα 26 Αυγούστου και θα επιστρέψει στις 4 Σεπτεμβρίου.

Τώρα όσον αφορά την σημερινή προπόνηση που έγινε στο γήπεδο του Ηροδότου λόγω εργασιών στο Πακγρήτιο όλοι οι παίκτες έδωσαν το παρών και δούλεψαν πάνω στην επιθετική λειτουργία της ομάδας.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Αρκετά ευδιάθετοι επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις οι παίκτες μας.

Μετά το φιλικό του Σαββάτου απέναντι στον ΟΦΗ οι κιτρινόμαυροι απόλαυσαν το ρεπό της Κυριακής μπαίνοντας ουσιαστικά στην πέμπτη εβδομάδα της προετοιμασίας τους.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε μια προπόνηση η οποία πραγματοποιήθηκε χωρίς απρόοπτα στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού καθώς στα γήπεδα του Παγκρητιου – κεντρικό και βοηθητικό – είχαν προγραμματιστεί εργασίες συντήρησης του χόρτου.

Οι παίκτες μας δούλεψαν σήμερα πάνω στην δύναμη, ταχυδύναμη, επιθετική λειτουργία και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα τους με οικογενειακό διπλό.

Αύριο Τρίτη η ομάδα μας επιστρέφει και πάλι στις εγκαταστάσεις του Παγκρητιού σταδίου με προπόνηση η οποία θα διεξαχθεί το πρωί ενώ αμέσως μετά το τέλος της θ’ ακολουθήσει video ανάλυση του φιλικού αγώνα με τον ΟΦΗ.

Να υπενθυμίσουμε ότι την Τετάρτη (21/08/19 – 18:00) ο Εργοτέλης θα δώσει στην έδρα του ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι αυτή την φορά υποδεχόμενος τον Κισσαμικό. Ν’ αναφέρουμε ότι τα επόμενα φιλικά ματς θα πραγματοποιηθούν επί Αιγυπτιακού εδάφους με τον Εργοτέλη ν’ αναχωρεί για την χώρα του Φαραώ την Δευτέρα 26 Αυγούστου όπου και θα παραμείνει έως τις 4 Σεπτεμβρίου.

Τα φιλικά που θα γίνουν στην Αίγυπτο θα είναι συνολικά τρία και θ ανακοινωθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.