Σε καλό… δρόμο βαδίζει ο Εργοτέλης

Η ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου δείχνει στα φιλικά οτι έχει πολλά από τα χαρακτηριστικά της περυσινής ομάδας και οτι βάζει και φέτος σωστές βάσεις.

Τέταρτο φιλικό, δεύτερο διάρκειας ενενήντα λεπτών, για τον Εργοτέλη και μία ακόμα φιλική νίκη με 2-0 επί του ΟΦΙ στο Παγκρήτιο. 

Τα αποτελέσματα βέβαια είναι δευτερευούσης σημασίας, αλλά η νεανική ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου φαίνεται πως βαδίζει σε σωστό δρόμο και οτι και φέτος “χτίζεται” σωστά.

Οι επιλογές είναι πολλές για τον Κύπριο τεχνικό και στο φιλικό με την ομάδα της Ιεράπετρας είχε την δυνατότητα να τσεκάρει την αγωνιστική ετοιμότητα σχεδόν όλων των παικτών του.

Ο Εργοτέλης δείχνει στα φιλικά οτι έχει πολλά από τα χαρακτηριστικά της περυσινής ομάδας. Σωστό ποδόσφαιρο, πίεση στην μπάλα και καλή κυκλοφορία της, καλή φυσική κατάσταση, επιμονή και… κυνήγι του γκολ μέχρι το 90΄, σωστή αμυντική παρουσία.

Και όλα αυτά ενώ είμαστε ακόμα στην αρχή και ακόμα το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί. Το Σάββατο στις 19.00 ο Εργοτέλης θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο.

Οι Θύρες που θ’ ανοίξουν για τις ανάγκες του παιχνιδιού θα είναι δυο. Στην Θύρα 1 θα φιλοξενηθούν οι φίλοι της του Εργοτέλη και στην Θύρα 11 οι φίλοι του ΟΦΗ.

Τα εκδοτήρια έξω από τις παραπάνω θύρες θ’ ανοίξουν δυο ώρες πριν (17:00) την έναρξη του παιχνιδιού ενώ στο ματς θα υπάρχει γενική είσοδος 10 ευρώ. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook