Πήρε θέση ο Εργοτέλης μετά το “όχι” της αδειοδότησης

Ο Εργοτέλης εξέδωσε ανακοίνωσε σχετικά με το θέμα της αδειοδότησης, με τον αντιπρόεδρο και γενικό διευθυντή Γιώργο Τουντζάρη να παραχωρεί δηλώσεις.

Ο Γιώργος Τουντζάρης αναφέρθηκε στο πόσο δύσκολη ήταν η δικαίωση του Εργοτέλη, ενώ τόνισε πως στόχο της ομάδας είναι να βελτιώνεται καθημερινά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Εργοτέλης κάνει γνωστό ότι η έφεση που άσκησε κατά της πρωτόδικης απόφασης της Επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ δεν έγινε δεκτή.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη η ομάδα μας θα αγωνιστεί με μεταγραφικούς περιορισμούς στο πρωτάθλημα της Super League 2. Συγκεκριμένα θα μπορεί να ενισχυθεί με παίκτες κάτω των 23 ετών τα επόμενα δύο χρόνια ενώ δεν υπάρχει περιορισμός όσον αφορά τις ανανεώσεις των συμβολαίων.

Με αφορμή την παραπάνω εξέλιξη ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Εργοτέλης κ. Τουντζάρης προχώρησε στην παρακάτω δήλωση: « Καταθέσαμε την έφεση γνωρίζοντας την δυσκολία στην ανατροπή της απόφασης. Εφόσον το τεκμήριο της αναλογικότητας των ποινών δεν έγινε αποδεκτό συνεχίζουμε στον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου στα πλαίσια της απόφασης. Η ομάδα μας παραμένει πίστη στο πλάνο που ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια, αυτό της παραγωγής ελκυστικού ποδοσφαίρου και παράλληλα την παραγωγή και αξιοποίηση νεαρών ποδοσφαιριστών. Στόχος μας κάθε χρόνο είναι να βελτιωνόμαστε και να προχωράμε ένα βήμα μπροστά.»