Οι αποφάσεις του Δ.Σ της Σούπερ Λιγκ 2 κρίνουν το μπάτζετ

Tα χρήματα που τελικά θα δοθούν στις ομάδες από τα τηλεοπτικά θα καθορίσουν το πως θα κινηθεί ο Εργοτέλης αυτή την σεζόν.

Το παρών στο πρώτο ΔΣ της νεοσύστατης Σούπερ Λιγκ  2, που θα γίνει τη Δευτέρα (24/06, 14:00) στα γραφεία της Διοργανώτριας αρχής με κύριο θέμα τα τηλεοπτικά και το οικονομικό, θα δώσει από πλευράς Εργοτέλη ο Αντιπρόεδρος και Γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Γιώργος Τουτζάρης.

Οι αποφάσεις του Δ.Σ της Σούπερ Λιγκ 2 και τα χρήματα που τελικά θα δοθούν στις ομάδες από τα τηλεοπτικά θα κρίνουν το μπάτζετ των “κιτρινόμαυρων” αυτή την σεζόν.

“Προκαλεί προβληματισμό σε όλα τα μέλη της Super League και της Football League, το ότι δεν υπάρχει ακόμα υπογεγραμμένη σύμβαση παραχώρησης τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Μας αφήνει στο άγνωστο και δεν μπορούμε να κάνουμε τον προγραμματισμό μας.

Δεν γνωρίζουμε το ποσό αλλά ούτε και πως θα γίνει η καταβολή των χρημάτων.

Αυτή η κατάσταση μας δυσκολεύει πάρα πολύ στο να μπορέσουμε να βγάλουμε ένα ετήσιο μπάτζετ, ώστε να ξέρουμε και εμείς που θα βαδίζουμε”, ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης “Metropolis 95,5” ο Γιώργος Τουτζάρης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook