Ενδιαφέρον το πρότζεκτ, αλλά…

Πριν από ένα χρόνο ο Νίκκι Παπαβασιλείου δήλωνε οτι υπέγραψε για τρία χρόνια στον Εργοτέλη γιατί τον ενδιέφερε ένα μακροχρόνιο πρότζεκτ και τώρα το θέμα της παραμονής του στον πάγκο της ομάδας έχει γίνει… σήριαλ.

– Stoiximan.gr -Αγώνες με 0% Γκανιότα* κάθε μέρα *Αφορά την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια

Παραμένει “ανοικτό” για πολλές, η αλήθεια είναι, μέρες το θέμα της παραμονής ή όχι του Νίκκι Παπαβασιλείου στον πάγκο του Εργοτέλη. 

Πριν από ένα χρόνο ο Κύπριος τεχνικός στις δηλώσεις του σε Κυπριακό Μέσο για την συμφωνία με τον Εργοτέλη είχε πει σχετικά με την προοπτική που υπήρχε στην 3ετή συμφωνία που έκανε με τους “κιτρινόμαυρους”:

«Είναι 3 χρόνια η διάρκεια του συμβολαίου. Με ενδιέφερε ένα πρότζεκτ μακροχρόνιο γι’ αυτό και αποδέχτηκα την πρόταση. Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον πρότζεκτ με κύριο γνώμονα την ανάδειξη ποδοσφαιριστών».

Ένα χρόνο μετά το πρότζεκτ αυτό ίσως συνεχιστεί με άλλον τεχνικό στον πάγκο του Εργοτέλη, αφού ο ίδιος εμφανίζεται… φευγάτος, έχοντας προτάσεις και από αλλού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook