Θέμα: Από παγκίτης… βασικός και αναντικατάστατος

Ο Αλμπερτ Μπρους θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Εργοτέλη για δυο ακόμα χρόνια, “κλείνοντας” τα… αυτιά σις σειρήνες που ηχούσαν από ομάδες Σούπερ Λιγκ.

– Stoiximan.gr -Αγώνες με 0% Γκανιότα* κάθε μέρα *Αφορά την επιλογή “Νικητής Αγώνα” πριν την έναρξη. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια

Ο  Γκανέζος μέσος έκανε μία εντυπωσιακή σεζόν με τους “κιτρινόμαυρους” και πήρε την φανέλα του βασικού… σπίτι του από το ξεκίνημα. 

Ανενέωσε το συμβόλαιό του με τον Εργοτέλη μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Βέβαια η περίπτωσή του δεν έπαψε να απασχολεί άλλες ομάδες, που ήθελαν να τον εντάξουν στο δυνάμικό τους. Ειδικά τον περασμένο Γενάρη, το ενδιαφέρον της ΑΕΚ ήταν δεδομένο.

Ο 26χρονος χαφ ήρθε στα μέσα της σεζόν 2017-18 από τον Παναιγιάλειο στον Εργοτέλη, αλλά δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου. Ο Τάκης Γκώνιας τον χρησιμοποίησε μόλις δύο φορές στο Πρωτάθλημα και μόλις 15′ συνολικά, ενώ στα περισσότερα ματς ήταν και εκτός αποστολής.

Παρ΄όλα αυτά, την σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε, πήρε την ευκαιρία και έπαιξε σε 28 αγώνες και 2.509′, σκοράροντας και ένα γκολ στον Βόλο (1-1).

Ήταν βασικός και αναντικατάστατος και από τους βασικούς συντελεστές της πορείας της ομάδας. Ο Νίκκι Παπαβασιλείου πιστεύει σε αυτόν και γι΄αυτό έκανε… σεφτέ στις ανανεώσεις. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook