“Έδεσε” τον Μπρους ο Εργοτέλης!

Τι και αν ακουγόταν το όνομα του για ομάδες της Super League; Ο Εργοτέλης κατάφερε να “δέσει” στο Παγκρήτιο τον Μπρους επεκτείνοντας την συνεργασία τους μέχρι το 2021.

Μπορεί να είχαν ακουστεί αρκετά σενάρια για τον Γκανέζο μέσο μετά την φανταστική χρονιά που έκανε στο φετινό πρωτάθλημα της Football League, ωστόσο μετά από συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους του Εργοτέλη βρέθηκε η χρυσή τομή και συμφώνησαν για τα επόμενα δύο χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Albert Bruce θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Εργοτέλη για δυο ακόμα χρόνια. Ο  Γκανέζος μέσος βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ όπου και υπέγραψε την  ανανέωση του συμβόλαιό του μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα καλό κλίμα.  Οι δυο πλευρές είχαν θετική διάθεση για επέκταση της συνεργασίας γεγονός το οποίο βοήθησε ώστε να ολοκληρωθεί πολύ γρήγορα  η νέα συμφωνία.

Μάλιστα ο Γκανέζος αμυντικός μέσος που έκανε φανταστική χρονιά με τους “κιτρινόμαυρους δήλωσε: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιο μου. Ο Εργοτέλης είναι ένας μεγάλος σύλλογος και μια εκπληκτική οικογένεια. Εύχομαι να έχω υγεία και δύναμη. Θα κάνω τα πάντα έτσι ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της».