Άρχισε τις αποδεσμεύσεις και ξεκινάει τον σχεδιασμό…

Μπορεί στον Εργοτέλη να ολοκλήρωσαν και τυπικά τις προπονήσεις την Παρασκευή, ωστόσο στην διοίκηση έχουν πιάσει ήδη δουλειά για τον σχεδιασμό της ομάδας τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Οι άνθρωποι του Εργοτέλη έχουν αρχίσει τις επαφές με ποδοσφαιριστές από το φετινό ρόστερ που δεν είχαν τον πρώτο λόγο στην ομάδα για να “ξεκαθαρίσουν” τις υποθέσεις και να ψάξουν στην αγορά του καλοκαιριού τους κατάλληλους παίκτες για τη νέα χρονιά.

Ήδη είδαμε πως άνοιξε η… πόρτα αφού ο Λαμπάκης έμεινε ελεύθερος και σίγουρα στην συνέχεια θα ρθουν και άλλες αποχωρήσεις. Στόχος της ομάδας θα είναι το ωραίο ποδόσφαιρο και ένα πλασάρισμα σε μια από τις πρώτες θέσεις, αφού τη νέα χρονιά η Super League 2 αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολη με βάση τις ομάδες που θα έχει.

Έτσι παρότι είναι αρκετά νωρίς αφού δεν ξέρουμε ακόμα πότε θα αρχίσει το νέο πρωτάθλημα στον Εργοτέλη θέλουν να έχουν ένα σταθερό ρυθμό στον σχεδιασμό για να μην κάνουν βιαστικές κινήσεις και να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό Εργοτέλη όπως την φετινή χρονιά.