Στιγμές χαλάρωσης πριν το… αντίο

Στην προτελευταία προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό του Παγκρητίου σταδίου άπαντες μετρούν αντίστροφα για την καλοκαιρινή τους άδεια. Το πρόγραμμα κύλησε χαλαρά με πολύ παιχνίδι στο οποίο συμμετείχαν αρκετά παιδιά και από την Κ19 του συλλόγου κάτω από το βλέμμα του Νίκκι Παπαβασιλείου και των συνεργατών του, καθώς επίσης και του Βασίλη Πλεσίτη. Speedbet: Τοποθέτηση […]

Στην προτελευταία προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό του Παγκρητίου σταδίου άπαντες μετρούν αντίστροφα για την καλοκαιρινή τους άδεια.

Το πρόγραμμα κύλησε χαλαρά με πολύ παιχνίδι στο οποίο συμμετείχαν αρκετά παιδιά και από την Κ19 του συλλόγου κάτω από το βλέμμα του Νίκκι Παπαβασιλείου και των συνεργατών του, καθώς επίσης και του Βασίλη Πλεσίτη.

Speedbet: Τοποθέτηση επιλογής σε μόλις 2″

Οι μονομαχίες στο οικογενειακό «διπλό»  ήταν δυνατές ενώ δεν έλειψαν στο τέλος και τα πειράγματα των νικητών προς τους ηττημένους.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης είχε προγραμματιστεί μπάρμπεκιου μέσα σε ένα ευχάριστο και οικογενειακό κλίμα το οποίο γενικότερα διακρίνει τον σύλλογο.

Οι κιτρινόμαυροι τίμησαν δεόντως το μενού το οποίο περιλάμβανε φιλέτα μπριζόλες σουβλάκια, σαλάτες, πολλές μπύρες και γλυκά ενώ δεν έλειψαν τα τραγούδια και οι χοροί.

Η τελευταία προπόνηση είναι προγραμματισμένη για σήμερα το πρωί, όπου αμέσως μετά οι παίκτες θα πουν “καλό καλοκαίρι” και θα ανανεώσουν το ραντεβού τους για μέσα Ιουνίου.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook