Θα αγωνιστούν όλοι στο φιλικό στις Μοίρες

Χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στην διάθεση του θα δώσει στο φιλικό της Παρασκευής στην Μεσσαρά κόντρα στις Μοίρες ο Νίκκι Παπαβασιλείου.

Ο Κύπριος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει αυτούς που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής, αλλά και να κρατάει σε αγωνιστικούς ρυθμούς τους βασικούς στο παιχνίδι με τις Μοίρες σε ένα φιλικό που θα γίνει στην Μεσσαρά.

Μάλιστα στο δίτερμα που έγινε στην σημερινή προπόνηση οι χαμένοι κέρασαν γλυκά τους κερδισμένους.

– Talk & Bet: Πλοήγηση & επιλογές μόνο με τη φωνή σου!

Αναλυτικά η ενημέρωση του Εργοτέλη:

Στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρητιου σταδιού πραγματοποιήθηκε το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας μας.

Η προπόνηση προσαρμόστηκε βάση του φιλικού παιχνιδιού που θα δώσει αύριο (10/5) ο Εργοτέλης στις 6 το απόγευμα στις Μοίρες απέναντι στην ομώνυμη τοπική ομάδα.

Σύσσωμη η κιτρινόμαυρη αποστολή θα μεταβεί στην Μεσαρά με τον Νικόδημο Παπαβασιλείου και τους συνεργάτες του να ετοιμάζονται να δώσουν χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που έχουν στην διάθεση τους.

Όσον αφορά το σημερινό πρόγραμμα στο οποίο θα πρέπει να σημειώσουμε ότι έλαβαν μέρος και παίκτες από την Κ19 του συλλόγου μας ξεκίνησε με το απαραίτητο ζέσταμα ακολούθησε κορόιδο ενώ στο φινάλε διεξήχθη οικογενειακό διπλό όπου βέβαια δεν θα μπορούσε να λείπει το καθιερωμένο στοίχημα που θέλει τους ηττημένους να κερνούν γλυκά τους νικητές γεγονός που προσδίδει πάντα στο παιχνίδι μεγαλύτερο ενδιαφέρον.