Ολοκληρώνει την προετοιμασία για το ματς της Μ. Δευτέρας!

Άλλαξαν τα πλάνα για τον Εργοτέλη μετά την μεταφορά της αναμέτρησης για το μεσημέρι της Μ. Δευτέρας με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται το μεσημέρι της Κυριακής.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Εργοτέλη:

Αλλαγή πλάνων στο σημερινό πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας μας μετά την μετακίνηση κατά μια ημέρα (22/4 – 15:00) διεξαγωγής του αγώνα με την ΑΕ Καραϊσκάκης για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Η  προπόνηση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου με το τεχνικό team της ομάδας μας  να δουλεύει με τους παίκτες στα τελειώματα φάσεων, σε παιχνίδι κατοχής ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με διπλό.

Ο Νικόδημος Παπαβασίλειου με ικανοποίηση βλέπει λευκό το ιατρικό του δελτίο γεγονός που του δίνει την δυνατότητα να καταστρώνει τα σχέδια του έχοντας όλο το έμψυχο δυναμικό στην διάθεση του.

Η προετοιμασία της ομάδας μας θα ολοκληρωθεί αύριο με προπόνηση που έχει προγραμματιστεί στις 13:00 ενώ αμέσως μετά το τέλος της θ ανακοινωθεί και η αποστολή η οποία θα κληθεί ν αντιμετωπίσει τους Αρτινούς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook