Οικογενειακό δίτερμα και την Τετάρτη ξεκούραση

Ο Εργοτέλης θα πάρει χωρίς να ιδρώσει το τρίποντο κόντρα στον Αήττητο την προσεχή Τετάρτη και ο Νίκκι Παπαβασιλείου είδε τους παίκτες που δεν έπαιξαν κόντρα στον Ηρακλή στο φιλικό με την Κ19.

“Κιτρινόμαυρο” φιλικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο βοηθητικό του Παγκρητιου Σταδίου, όπου ο Εργοτέλης επικράτησε της Κ19 του συλλόγου με σκορ 4-1.

Το παιχνίδι είχε δυο 35λεπτα με τον Νικόδημο Παπαβασιλείου να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όσους παίκτες δεν αγωνίστηκαν στην χθεσινή αναμέτρηση με τον Ηρακλή. Από τον άλλη πλευρά ο Βασίλης Πλεσίτης χρησιμοποίησε  όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του.

Για την ιστορία ν’ αναφέρουμε ότι για τους “μεγάλους”  σκόραραν οι Καπνίδης, Κοιλιάρας, Γροντής Σταθόπουλος και για τους “μικρούς” o Καπουράνης .

Ο Εργοτέλης αγωνίστηκε με τους Τζελέπη, Βουτσά, Λαμπάκη, Γροντή, Κοιλιάρα, Σταθόπουλο, Καπνίδη, Προβιδάκη, Χατζηδίμπα, Kατσούρι, Kβατενγκ.

Για την Κ19 έπαιξαν οι: Κατσιμήτρος, Λούσι, Πλαιτάκης, Κεφαλούκος, Καπουράνης, Μαυροειδης, Κουτάντος, Σαϊτάκης, Αλεξάκης, Σαϊτάκης, Παπαδάκης, Θεοδωράκης.

Στο Β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Σεραφειμίδης, Σταυρακάκης, Βλαχάκης, Κόλα, Πάγια, Μπλουσάϊ, Βενεράκης, Χαϊντίνι, Σφακιανάκης, Μπαλόκα.