Ροβίθης: «Τίποτα δεν έχει ακόμα κριθεί»

Ο ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη τόνισε ότι υπάρχουν ακόμα επτά παιχνίδια για να ολοκληρωθεί το Πρωτάθλημα και ακόμα τίποτα δεν έχει κριθεί.

Tα όσα είπε ο Μανόλης Ροβίθης μετά την ήττα από την Κέρκυρα:

«Είναι  κρίμα που δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι. Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι με την επίτευξη του τέρματος όμως η Κέρκυρα έδειξε μετά κάποια στοιχεία τα οποία λείπουν από εμάς και αυτό πιστεύω ότι έχει να κάνει με την εμπειρία των παικτών που έχει η ομάδα της Κέρκυρας.

Σαφώς και είναι πρόβλημα για μας που δεν μπορούμε να πάρουμε εκτός έδρας. αποτελέσματα. Ίσως στο Ηράκλειο μας βοηθάει το γήπεδο και έχει να κάνει και με τον τρόπο παιχνιδιού που παίζουμε. Παράλληλα όμως έχει να κάνει και με το μέσο όρο ηλικίας. Εμείς διαθέτουμε μια νεανική ομάδα. Η Κέρκυρα έχει παίκτες έμπειρους με πάρα πολλά παιχνίδια στην Super League και αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία.

Τώρα όσον αφορά την συνέχεια έχουμε ακόμα επτά παιχνίδια . Τίποτα δεν έχει ακόμα κριθεί. Έχουμε δει φέτος στην Football league ότι όλα μπορούν να γίνουν. Προχωράμε και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι»

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook