Παπαβασίλειου: “Πρέπει να μας προβληματίσουν κάποια πράγματα”

Ιδιαίτερα απογοητευμένος από το αποτέλεσμα της ομάδας του εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου μετά την ήττα του Εργοτέλη από την Κέρκυρα με 2-1.

Αρχικά αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας του δηλώνοντας: «Χάσαμε ακόμα ένα παιχνίδι εκτός έδρας και κάποια πράγματα πρέπει να μας προβληματίσουν πάρα πολύ. Δυστυχώς μας έχει στοιχήσει ότι εκτός έδρας δεν μπορούμε να πάρουμε αποτελέσματα. Αυτό το γεγονός δείχνει προσωπικότητα και χαρακτήρα, στοιχεία είναι πολύ σημαντικά. Αν καταφέρναμε να έχουμε καλύτερη συγκομιδή εκτός έδρας αυτή την στιγμή σίγουρα θα ήμασταν στις δυο πρώτες θέσεις. Είναι πράγματα που πρέπει να τα δούμε. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και ετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι».

Σε σχετική ερώτηση για το γεγονός ότι οι παίκτες της Κέρκυρας δεν έκαναν μέσα στην εβδομάδα κάποιες προπονήσεις  ανέφερε: .

« Αυτά είναι φτηνές δικαιολογίες. Η Κέρκυρα είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα με πολύ μεγάλη ποιότητα παικτών. Αν τα παιδιά δεν έκαναν δυο και τρεις ημέρες προπόνηση αυτό δεν έχει καμία σημασία όταν έχεις ρυθμό και έχεις τόσα πολλά παιχνίδια στα πόδια σου . Εμείς δεν στεκόμαστε σ αυτό. Προσπαθήσαμε δεν έχω παράπονο αλλά όπως προείπα μας έλειπε ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα. Βλέπετε στα εντός έδρας τι κάνουμε στα εκτός έδρας θα μπορούσαμε να βάλουμε άλλα στοιχεία που θα μας έδιναν σημαντικούς βαθμούς».

Σχετικά με την ένταση που γενικότερα υπήρχε και στους πάγκους των δυο ομάδων κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ο κ. Παπαβασιλείου σχολίασε:

«Ήταν ένα ματς που θα μπορούσε να μας φέρει πολύ κοντά στο να διεκδικήσουμε την δεύτερη θέση. Η ένταση είναι μέσα στο παιχνίδι όμως μας έχουν ταλαιπωρήσει αυτές οι καθυστερήσεις στα εκτός έδρας παιχνίδια. Όταν μια ομάδα είναι μπροστά στο σκορ δεν παίζει ποδόσφαιρο . Εμείς κοιτάμε να παίξουμε μπάλα. Αγαπάμε το ποδόσφαιρο και θέλουμε να παίξουμε στο γήπεδο. Όταν ο τερματοφύλακας δεν υπάρχει φάση και είναι κάτω τι πρέπει να κάνουμε? Να παίξουμε fair play? Έχετε δει ποτέ την ομάδα μου να κάνει καθυστερήσεις?  Δεν το κάνουμε ποτέ».