Ήταν θέμα χρόνου μέχρι να μπει το πρώτο…

Ο Εργοτέλης “ζορίστηκε” μέχρι το 43′ όταν ο Έφορντ άνοιξε το σκορ για να έρθει το τελικό 4-1 κόντρα στον Αιγινιακό παραμένοντας στο παιχνίδι της δεύτερης θέσης.

Δίχως να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα κόντρα στην ομάδα της Κατερίνης, ο Εργοτέλης επέστρεψε στις νίκες, μετά την ήττα στην Κέρκυρα, και βρίσκεται πάντα μέσα στο κόλπο για την δεύτερη θέση που οδηγεί στο μπαράζ ανόδου στην Σούπερ Λιγκ. Μετά και τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής, ο Εργοτέλης παραμένει στο -4 από τον δεύτερο Απόλλωνα Λάρισας έχοντας ακόμα ζωντανές ελπίδες για την δεύτερη θέση.

Όσον αφορά το παιχνίδι, ο Εργοτέλης αντιμετώπισε δυσκολίες μόνο για 43 λεπτά όπου τότε ο Έφορντ άνοιξε το σκορ πετυχαίνοντας γκολ για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική.

Μετά το γκολ του Αμερικανού, ο Εργοτέλης βγήκε πιο άνετος στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να κλειδώσει τη νίκη με δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά όταν και σκόραραν οι Ροβίθης, Μανουσάκης. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που πέτυχαν ήταν να μειώσουν στο τελικό 4-1 με το γκολ του Σοφιάνη. Τελικά το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ξανά ο Έφορντ με πέναλτι στο 90′ όπου διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Δείτε το live του αγώνα:

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook