Παπαβασιλείου: “Θα διεκδικήσουμε την δεύτερη θέση”

Ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του και αισιόδοξος για την συνέχεια του πρωταθλήματος εμφανίστηκε ο Νίκκι Παπαβασιλείου στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ηρόδοτο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε: 

«Κάναμε μια εξαιρετική εμφάνιση. Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι δίνοντας ρυθμό. Καταφέραμε να προηγηθούμε με τη προσπάθεια των παιδιών και την συνολική παρουσία να κάνει το ματς εύκολο. Σαφώς η υπεράριθμα που είχαμε μας έδωσε μεγαλύτερο προβάδισμα αλλά νομίζω ότι απ’ τα πρώτα λεπτά μπορούσαμε να δούμε ότι ήμασταν η ομάδα που κυριάρχησε στο γήπεδο και ήταν απλά θέμα χρόνου πότε θα μπει το γκολ.

Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος καθώς δεν είναι μόνο τα τέσσερα γκολ αλλά και οι υπόλοιπες φάσεις στις οποίες αν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί και συγκεντρωμένοι το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο. Ήταν ένα ντέρμπι που η διάθεση μας και η αγωνιστικότητα μας το έκανε να φαίνεται εύκολο.

Παρότι χάσαμε ματς που δεν έπρεπε να χάσουμε θεωρώ ότι ακόμη είμαστε κοντά στην δεύτερη θέση. Μείνανε οκτώ παιχνίδια και θα ήθελα να δω την ομάδα μου να διεκδικεί τη δεύτερη θέση. Είμαστε κοντά και θα πάμε με τα χίλια για να τη κατακτήσουμε. Θα είναι μια δικαίωση των προσπαθειών που έχουμε κάνει απ’ την αρχή της προετοιμασίας. Αν όχι αυτή η χρονιά θα είναι και πάλι επιτυχημένη. Είναι σημαντικό να βάζεις στόχους και όπως έχουν έρθει να πράγματα είμαστε κοντά στην επίτευξη αυτών. Πρέπει να βελτιώσουμε την συγκομιδή μας στα εκτός έδρας ματς γιατί στα εντός μπορεί να είμαστε και πρώτοι στην βαθμολογία. Να δείξουμε μια διαφορετική νοοτροπία στα εκτός έδρας παιχνίδια και αν γίνει αυτό είμαι σίγουρος ότι θα διεκδικήσουμε την δεύτερη θέση. Συγχαρητήρια και στον αντίπαλο».