Για το… θαύμα της ανατροπής πρόκρισης

Στην Τρίπολη θα αγωνιστεί σήμερα (17.15 live – athleticradio.gr) ο Εργοτέλης στον επαναληπτικό αγώνα με τον Αστέρα, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, στην ρεβάνς της ήττας του με 0-1 στο Παγκρήτιο.

Ξεκίνησε η… Οδύσσεια του Εργοτέλη ενόψει των αγωνιστικών της υποχρεώσεων σε Κύπελλο (27/2) και Πρωτάθλημα (2/3).

Οι “κιτρινόμαυροι” αγωνίζονται σήμερα στην Τρίπολη (17.15 live – athleticradio.gr) στον επαναληπτικό αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στον Αστέρα.

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου και για τα δυο ματς που ακολουθούν έχει συμπεριλάβει στην αποστολή της ομάδας 21 παίκτες και πρόκειται για τους:

Κατσιμήτρο, Καλογεράκη, Μπάτζιο, Μπουρσέλη, Cacurri, Μπουτσάκη, Bruce, Κοιλιάρα, Προβιδάκη, Efford, Ιατρούδης, Γροντή, Σταθόπουλο, kwateng, Χατζηδίμπα, Μανουσάκη, Τσέλιο, Οικονόμου, Bahanack, Ροβίθη και Καπνίδη.

Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού έμεινε ο Κυριάκος Μαζουλουξής.

Ο Εργοτέλης θα παραμείνει στην Τρίπολη μέχρι και  το μεσημέρι της Πέμπτης όπου και θα αναχωρήσει με προορισμό τα Τρίκαλα για τον Σαββατιάτικο αγώνα κόντρα στην ομώνυμη τοπική ομάδα για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.

Στον αντίποδα, στον Αστέρας Τρίπολης ο Γιώργος Παράσχος δεν θα έχει στη διάθεσή του για μια ακόμα φορά τον Ματίας Ιγκλέσιας, αλλά και τον Χουάν Μουνάφο. Αντιθέτως, στην αποστολή βρίσκεται και πάλι μετά το ματς με τον Ατρόμητο ο Χοσέ Λουίς Βαλιέντε.

Συγκεκριμένα, την αποστολή του Αστέρα απαρτίζουν οι:

Αθανασιάδης, Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Βλάχος, Κώτσιρας, Μαρτίνεζ,Τασουλής, Βαλιέντε, Τζίμας, Μπελόκ, Ρολέ, Τσιλιανίδης, Μπαστιάνος, Φερνάντεζ, Καλτσάς, Δουβίκας και Αραβίδης.

Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιάυτης (Άρτας)

Βοηθοί: Αθανάσιος Κολοσιώνης (Αιτ/νίας), Κωνσταντίνος Καλαμπόκης (Αιτ/νίας)

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook