Αναχωρεί για την Τρίπολη ενώ κατέθεσε την ένσταση

Σήμερα θα γίνει η τελευταία προπόνηση και θα ανακοινωθεί και η αποστολή για τα δύο σερί εκτός έδρας ματς με Αστέρα (Κύπελλο) και Τρίκαλα (Πρωτάθλημα).

Με δυσκολία λόγο των άσχημων καιρικών συνθηκών πραγματοποιήθηκε το πρόγραμμμα της Δευτέρας του Εργοτέλη, ενόψει του επαναληπτικού αγώνα Κυπέλλου στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα ο οποίος είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Τετάρτη ( 17:15).

Όλοι οι παίκτες εκτός του Κυριάκου Μαζουλουξή ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας (τετρακέφαλο) ήταν στην διάθεση του Νίκκι Παπαβασιλείου και ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα τους το οποίο περιελάβανε ενεργοποίηση.

Σήμερα στις 10:30 θα γίνει η τελευταία προπόνηση ενώ θ ανακοινωθεί και η αποστολή η οποία θ αναχωρήσει από την βάση της με προορισμό αρχικά την Τρίπολη και εν συνεχεία τα Τρίκαλα όπου το Σάββατο είναι προγραμματισμένος ο αγώνας με την ομώνυμη τοπική ομάδα για την  19η αγωνιστική της Football League.

Να σημειώσουμε ότι ο Γιάννης Ιατρούδης συμπλήρωσε στον αγώνα με την Σπάρτη τέσσερις  κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο ματς με τα Τρίκαλα.

Κατατέθηκε η ένσταση

Η ΠΑΕ Εργοτέλης μετά από ενέργειες του νομικού επιτελείου της κατέθεσε  (25/2/19) ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με την ΠΑΕ ΑΕ Σπάρτη για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή της SKELQIM KRASNIQI στο παιχνίδι που διεξήχθη το Σάββατο 23  Φεβρουαρίου για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League.