Καυστική ανακοίνωση κατά πάντων από τους Αlternatives

Κάνοντας λόγο για “παράρτημα” του Εργοτέλη από την Γουάντι Ντέγκλα, οι Αlternatives καυτηριάζουν Σάμι, Παπαβασιλείου για την εικόνα του Εργοτέλη τους τελευταίους μήνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Πέρυσι τέτοια περίοδο, με τον Εργοτέλη κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού, οι Αlternatives ήταν δίπλα στην ομάδα με όλη τους τη δύναμη…

Με κάποιους να κάνουν αποχή! τους «δημοσιογράφους» της πόλης να ανταγωνίζονται στη χολή και την ειρωνεία με στόχο τον προπονητή της ομάδας και τους διοικούντες να στηρίζουν ένα συγκεκριμένο πλάνο λειτουργίας της ομάδας.

Αλλά και πολλούς πραγματικούς δημοσιογράφους, εκτός Κρήτης, να μιλούν για ένα ποδοσφαιρικό φαινόμενο, μια ομάδα που κατά γενική ομολογία ΕΠΑΙΖΕ ΟΜΟΡΦΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και ξεχώριζε στη μιζέρια και τη σκοπιμότητα της κατηγορίας, παρότι στήθηκε πολύ γρήγορα με μικρούς σε ηλικία και άγνωστους παίκτες.

Το πλάνο, αφού εκ του αποτελέσματος κρίθηκε επιτυχές, πολύ γρήγορα ταξίδεψε στην Αίγυπτο όπου το προπονητικό team δέχτηκε -λέει- δελεαστική πρόταση από τον κοινό ιδιοκτήτη των δυο ομάδων!!!!

Οι δελεαστικές προτάσεις που είχαν ξεκινήσει στον ποδοσφαιριστή Εντιαγέ, συνεχίστηκαν στον Βασίλη Μπούζα και κατέληξαν στον Γιακούμπου, σε έναν από τους στυλοβάτες της ομάδας την φετινή περίοδο!! Μάλιστα, ενημερωθήκαμε ότι αυτές οι συμφωνίες ήταν και πολύ συμφέρουσες οικονομικά για το ταμείο της ομάδας!!

Το πλάνο, είχε ως συνέχεια τον Νικκι Παπαβασιλείου, έναν προπονητή με συγκεκριμένη εμπειρία που ταιριάζει απόλυτα στον τρόπο που αντιμετωπίζει η ιδιοκτησία της ΠΑΕ Εργοτέλης την ομάδα μας: ως Ακαδημία.

Και αν παρακολουθούμε έκπληκτοι από την αρχή της χρονιάς την ομάδα να χάνει σταθερά κάθε καλό στοιχείο που έμεινε από πέρυσι, και αν φταίνε τα γήπεδα και ο καιρός, και αν έχουμε μήνες να χαρούμε ποδόσφαιρο, και αν υπάρχει τόση ησυχία, τόση αγάπη και «προδέρμ» από τους αγαπημένους μας τοπικούς «δημοσιογράφους», στη πραγματικότητα έχει χαθεί κάθε ενθουσιασμός, κάθε προσδοκία και κάθε ελπίδα για το παρόν και το μέλλον της ομάδας μας.

Ο Εργοτέλης έχει ακαδημίες, ποδοσφαιρική ομάδα αναζητά. Ομάδα που να έχει στόχους και όνειρα. Ομάδα βασισμένη σε ένα πλάνο λογικής διαχείρισης, που να αναδεικνύει ταλέντα με διάθεση να προσφέρουν στη φανέλα πριν γίνουν περιζήτητοι ποδοσφαιριστές.

Ομάδα με αξιοπρέπεια που να δέχεται δελεαστικές προτάσεις από τον ποδοσφαιρικό κόσμο και όχι να παρουσιάζεται ως αποπαίδι ενός άφαντου ιδιοκτήτη που έστησε μια ακόμα ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.

Δε θέλουμε να μείνουμε στα απίθανα πράγματα που βλέπουμε τον τελευταίο καιρό στο γήπεδο από έναν προπονητή εβρισκόμενο σε απόλυτη σύγχυση, αλλά στην ανάγκη να παρουσιαστεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ η διοίκηση της ομάδας στο Ηράκλειο, να αναλάβει τις ευθύνες που της αναλογούν και να εξηγήσει τι ακριβώς επιδιώκει από την αγαπημένη μας ομάδα.

Έχουμε χρέος να σπάσουμε αυτή την περίεργη σιωπή, έχουμε χρέος να μη συμβιβαζόμαστε στην ιδέα του ιδιότυπου «παραρτήματος» κάποιας άγνωστης ομάδας της Αιγύπτου.

Υ.γ Αν αιφνιδιάζουμε κάποιους, τους ενημερώνουμε ότι έχουμε κάνει σκληρή κριτική σε εποχές, σε ιδιοκτήτες και σε ομάδες του συλλόγου, με παίχτες που δεν έχουν δει ούτε στο όνειρό τους”.