Ανακοινώθηκε η αποστολή για τον πρώτο προημιτελικό!

Έγιναν γνωστοί οι ποδοσφαιριστές που θα απαρτίζουν την αποστολή για το πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Εργοτέλη: “Στο μυαλό όλων των κιτρινόμαυρων υπάρχει πλέον ο πρώτος προημιτελικός αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ο οποίος είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί αύριο (7/1 – 17:00) στο Παγκρήτιο Στάδιο.

Η προετοιμασία της ομάδας μας ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί με προπόνηση η οποία αφιερώθηκε σε μυϊκή τόνωση και στατικές φάσεις.

Μετά το τέλος του σημερινού προγράμματος ο τεχνικός της ομάδας μας Νίκκι Παπαβασιλείου ανακοίνωσε την αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση στην οποία συμπεριελήφθησαν 20 ποδοσφαιριστές ανάμεσα τους και ο νεοφερμένος Patrick Bahanack.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που έχουν κληθεί είναι οι: Κατσιμήτρος, Τσελέπης, Καλογεράκης, Bahanack, Μπάτζιος, Οικονόμου, Μαζουλουξής, Κοιλιάρας, Χατζηδίμπας, Bruce, Μπουρσέλης, Μπουτσάκης, Τσέλιος, Kacurri, Γροντής, Effort, Καπνίδης, Ιατρούδης, Kwateng, Ροβίθης”.