Μπάτζιος: “Η κάθε ομάδα μπορεί να κόψει βαθμούς στο πρωτάθλημα”

Ο αμυντικός του Εργοτέλη, Χρήστος Μπάτζιος, μίλησε για τη νίκη-πρόκριση που πέτυχε η ομάδα του κόντρα στον Άρη, ενώ ακόμη σχολίασε το πρωτάθλημα της Football League και την πορεία του Ηρακλή σε αυτή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

Για την εικόνα των παικτών του Άρη: «Τα παιδιά προσπάθησαν. Ήταν δύσκολο ματς. Μας πίεσαν πολύ αλλά καταφέραμε και πήραμε την πρόκριση. Έχει ποιοτικούς παίκτες και περίμενα μια καλύτερη εικόνα αλλά ακόμη και έτσι τα παιδιά προσπάθησαν μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Για το εάν το ήθελαν περισσότερο εκείνοι: «Εμείς είπαμε να παίξουμε χωρίς άγχος. Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας, έχουμε καλά στοιχεία ως ομάδας και θα διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο».

Για το πρωτάθλημα της Football League: «Είναι ένα αμφίρροπο πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες έχουν δείξει ότι μπορούν να κόψουν βαθμούς από τον καθένα. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον λόγω και της αναδιάρθρωσης».

Για τον Ηρακλή: «Ο Ηρακλής είναι μια ιστορική ομάδα, με βαριά φανέλα. Έκανε ένα άσχημο ξεκίνημα, δε τον βοήθησαν και οι πολλές αλλαγές προπονητών. Δεν υπάρχει και το καλύτερο κλίμα στην ομάδα. Εάν είναι συγκεντρωμένοι, σοβαροί και παίξουν το ποδόσφαιρο που ξέρουν πιστεύω ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι μέχρι το τέλος».

Πηγή: Metropolis 95.5 FM