Μπάτζιος: “Είμαστε έτοιμοι”

Δηλώσεις στην επίσημη σελίδα του Εργοτέλη παραχώρησε ο αρχηγός του Εργοτέλη Χρήστος Μπάτζιος, παραμονή του παιχνιδιού με την Κέρκυρα.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός δήλωσε πως χρειάζονται του τρεις βαθμούς της νίκης, ενώ κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να δώσουν βροντερό παρών στην Νέα Αλικαρνασσό για να στηρίξουν την προσπάθεια του Εργοτέλη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι είναι μπροστά μας. Το Σάββατο υποδεχόμαστε την ομάδα της Κέρκυρας, η οποία αποτελεί ένα δυνατό σύνολο με υψηλές βλέψεις. Παρά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα, η ομάδα μας όλες αυτές τις αγωνιστικές έχει δείξει τις δυνατότητες της . Δουλεύουμε  με συγκέντρωση στο πλάνο μας και όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια έτσι και σ αυτό θ’αγωνιστούμε με σκοπό να διεκδικήσουμε την  νίκη. Είμαστε έτοιμοι και πρέπει να υπερβάλλουμε εαυτόν ώστε να τα καταφέρουμε. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μας σ αυτό το χρονικό σημείο, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, τόσο σε βαθμολογικούς όσο και σε ψυχολογικούς λόγους.  Παρότι δεν παίζουμε στη φυσική μας έδρα, θέλουμε τη βοήθεια των φιλάθλων μας για να μας δώσουν ώθηση όπως άλλωστε κάνουν μέχρι σήμερα. Η παρουσία τους είναι για μας πολύ σημαντική»