Στην Θύρα 1 οι φίλαθλοι του Εργοτέλη στην Ν. Αλικαρνασσό

Ενώ για το ματς με τον Ηρόδοτο ο Νίκκι Παπαβασιλείου είδε τον Καπνίδη ν’ ακολουθεί το ατομικό του πρόγραμμα ενώ θεραπεία ακολούθησαν οι Ροβίθης και Μπουρσέλης.

Μετά το ρεπό της Δευτέρας οι παίκτες του Νίκκι Παπαβασιλείου αρκετά ξεκούραστοι επέστρεψαν την Τρίτη στις προπονήσεις.

Οι “κιτρινόμαυροι” βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου, όπου και ουσιαστικά ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την Κυριακάτικη (2/12 – 15:00) αναμέτρηση με τον Ηρόδοτο στην Νέα Αλικαρνασσό.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε πρώτες επαφές, παιχνίδι κατοχής και αγωνιστικά παιχνίδια.

Ο Νίκκι Παπαβασιλείου είδε τον Καπνίδη ν’ ακολουθεί το ατομικό του πρόγραμμα ενώ θεραπεία ακολούθησαν οι Ροβίθης και Μπουρσέλης.

Νέα ραντεβού για προπόνηση έχει δοθεί σήμερα στις 10:30.

Εντωμεταξύ, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για  τα μέτρα τάξης του αγώνα της ομάδος με τον Ηρόδοτο την ερχόμενη Κυριακή στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού έγινε γνωστό ότι θα επιτραπεί η μεμονωμένη μετακίνηση των φίλων του Εργοτέλη. 

Συγκεκριμένα θα διαθέτουν 150 εισιτήρια  τα οποία θα μπορούν να προμηθευτούν οι “κιτρινόμαυροι” φίλοι, την ημέρα του αγώνα από το εκδοτήριο του γηπέδου της Νέας Αλικαρνασσού.

Όπως έγινε γνωστό θα φιλοξενηθούν στην Θύρα 1 (βόρεια του σταδίου) και η πύλη εισόδου θ ανοίξει μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του παιχνιδιού.