Παπαβασιλείου: «Το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του και την νίκη στην Σπάρτη (0-2) δήλωσε ο Νίκκι Παπαβασιλείου στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα. 

Ο  «κιτρινόμαυρος» τεχνικός αρχικά ανέφερε:

«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η νίκη μας είναι πέρα για πέρα δίκαιη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την μεγάλη προσπάθεια. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που παίζει καλή άμυνα έχει πάρα πολλούς παίκτες πίσω από την μπάλα.

Το να έρχεσαι σ ένα εκτός έδρας παιχνίδι και να κάνεις 15 τελικές δυο γκολ, ένα δοκάρι και κάποιες κραυγαλέες ευκαιρίες πάει να πει ότι δουλέψαμε πάρα πολύ στο γήπεδο και βγάλαμε αυτά που θέλαμε.

Μπορεί λίγο μετά το πρώτο γκολ να χάσαμε το ρυθμό μας με κάποιες αβίαστες φάσεις όμως στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με καθαρό μυαλό ελέγξαμε το παιχνίδι βγήκαμε με πολύ καλές προϋποθέσεις στην αντεπίθεση και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες μάλιστα το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο.

Για άλλη μια φορά θέλω να πω ότι είμαστε μια ομάδα που δουλέψαμε πολύ το καλοκαίρι για να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που να ξέρει τι παίζει στο γήπεδο.

Τα παιδιά ανταποκρίνονται πάρα πολύ καλά νομίζω κάναμε μια πολύ καλή αρχή στο πρωτάθλημα και πρέπει να συνεχίσουμε όμως με σοβαρότητα πολύ δουλειά και νομίζω με την αυτοπεποίθηση και την νοοτροπία που χρίζουμε και τα παιχνίδια θα τα κάνουμε πιο εύκολα.

Συγχαρητήρια και στην Σπάρτη είναι μια αξιόλογη ομάδα».

Ο Νικκι Παπαβασιλείου όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει για την φάση του πέναλτι όπου διαμαρτυρηθηκαν οι γηπεδούχοι τόνισε:

 «Δεν μπορώ να ξέρω από εκεί που βρισκόμουν δεν είχα καθαρή εικόνα. Θέλω όμως να πω ότι γενικά η διαιτησία ήταν πάρα πολύ καλή. Νομίζω όμως ότι αν δούμε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν πολύ καλύτεροι από τον αντίπαλο και η νίκη μας ήταν σαφώς δίκαιη».

Σε ερώτηση εάν στόχος του Εργοτέλη είναι το πρωτάθλημα ο τεχνικός της ομάδας μας επεσήμανε:  

«Στόχος μας είναι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλήσουμε για πρώτη θέση. Πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά να εξελίσσουμε το παιχνίδι μας και τα παιδιά».

Κλείνοντας ο Νίκκι Παπαβασιλείου σχολίασε την φιλοξενία της ομάδος λέγοντας:

« Ήταν άψογη η  φιλοξενία  της ομάδας μας και θα ανταποδώσουμε όταν η Σπάρτη έρθει και στην δική μας έδρα».