Ανεβάζει στροφές ο Κοζορώνης

Σημαντική βελτίωση παρουσιάζει η πορεία τραυματισμού του, ωστόσο συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του στο Σαββατιάτικο ματς του Εργοτέλη στην Σπάρτη.

Μετά το ρεπό της Δευτέρας (05/11) οι παίκτες του Εργοτέλη επέστρεψαν την Τρίτη στο γήπεδο ξεκινώντας την προετοιμασία τους για την Σαββατιάτικη (15:00) εκτός έδρας αναμέτρηση με την Σπάρτη.

Οι «κιτρινόμαυροι» που θέλουν να δώσουν συνέχεια στο πολύ καλό ξεκίνημα διατηρούν  χαμηλούς τους τόνους βλέπουν κάθε παιχνίδι χωριστά και από σήμερα εστιάζουν στο ματς κόντρα στους Λάκωνες.

Όσον αφορά την προπόνηση, αποθεραπεία περιελάμβανε το πρόγραμμα για τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον ΑΟΧ/ Κισσαμικό, ενώ οι υπόλοιποι, μαζί με τους Καπνίδη και Yakubu οι οποίοι ένιωθαν πολύ καλά,  ακολούθησαν πρόγραμμα το οποίο περιελάμβανε ιδιοδεκτικότητα, πρώτες επαφές και στην συνέχεια αγωνιστικά παιχνίδια προσανατολισμού και κατεύθυνσης.

Σημαντική βελτίωση παρουσιάζει η πορεία τραυματισμού του Βαλάντη Κοζορώνη ο οποίος ωστόσο συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Νέα προπόνηση έχει προγραμματιστεί για σήμερα το πρωί.