Την Παρασκευή η παρουσίαση, την Κυριακή η πρεμιέρα

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία του Εργοτέλη για τον αγώνα με τον Απόλλων Πόντου, ενώ νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για την παρουσίαση της επίσημης εμφάνισης της ομάδας.

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίστηκε και την Τετάρτη η προετοιμασία του Εργοτέλη, εν όψει του Κυριακάτικου (15:00) αγώνα, πρώτου για το φετινό πρωτάθλημα της Football League, κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου.

Διπλό το πρόγραμμα το οποίο είχε ετοιμάσει ο προπονητής της ομάδας, Νίκκι Παπαβασιλείου, με το τεχνικό του επιτελείο. Το πρωί οι ποδοσφαιριστές επιδόθηκαν αρχικά σε ασκήσεις δύναμης, ταχυδύναμης. 

Στην συνέχεια οι παίκτες χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ με το ένα ν’ ακολουθεί πρόγραμμα με τελειώματα φάσεων και το άλλο επικοινωνία επιθετικών και μέσων. Τέλος όλοι οι παίκτες έκαναν το ατομικό τους πρόγραμμα πρόληψης τραυματισμών.

Όσον αφορά την απογευματινή προπόνηση περιελάμβανε αγωνιστικά παιχνίδια.

Εντωμεταξύ, την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου και ώρα 18.00 στην αίθουσα Τύπου (κάτω από την Θύρα 1) του Παγκρητίου Σταδίου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για την παρουσίαση της επίσημης εμφάνισης του Εργοτέλη για τη αγωνιστική σεζόν 2018-2019.

Παράλληλα θα παρουσιαστούν οι βασικοί χορηγοί που προβάλλονται στην εμφάνιση της ομάδας καθώς επίσης και η νέα επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ.