Βόμβα Καΐπερς: “Δεν πάω στην ΑΕΚ, δεν με σεβάστηκε”

Με δηλώσεις του σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, ο Ούγκο Καΐπερς αποκάλυψε ότι δεν πρόκειται να πάει στην ΑΕΚ αφήνοντας αιχμές για την στάση της Ένωσης.

Δεν θα πάω στην ΑΕΚ! Η πρότασή της δείχνει έλλειψη σεβασμού σε μένα, στον πατέρα μου και τον μάνατζέρ μου! Δεν έχω πρόβλημα να μείνω άλλον έναν χρόνο στον Εργοτέλη, άλλωστε η μεταγραφική περίοδος μόλις ξεκίνησε» ήταν τα πρώτα λόγια του Βέλγου επιθετικού.

Στην ίδια ιστοσελίδα ο εκπρόσωπος του παίκτη τόνισε: «Ο Ούγκο πιέστηκε από τον Εργοτέλη και την ΑΕΚ για να υπογράψει σε μια ομάδα που δεν ήθελε να πάει. Η πρόταση της ΑΕΚ δεν ήταν ενδιαφέρουσα. Η διοίκηση της ΑΕΚ έδειξε απίστευτη αλαζονεία, παρότι ο Ούγκο πραγματοποίησε μια σπουδαία σεζόν. Το αμέσως επόμενο διάστημα αρκετές ομάδες θα χτυπήσουν την πόρτα του Εργοτέλη για τον Κάιπερς. Ολες οι επιλογές είναι ανοιχτές, εκτός από αυτήν της ΑΕΚ. Η συγκεκριμένη είναι η μοναδική ομάδα που δεν πρόκειται να πάει».

Πρέπει να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ όχι απλώς έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τον Εργοτέλη, αλλά έχει καταβάλλει και τα χρήματα για την αγορά του Κάιπερς.