Ο Εργοτέλης πέρασε και την δεύτερη φάση της επιτήρησης

Διπλή νίκη για τον Εργοτέλη την Παρασκευή καθώς εκτός από το 0-3 στα Τρίκαλα ήρθε και η θετική γι΄αυτόν απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Τις αποφάσεις για το δεύτερο στάδιο επιτήρησης των ομάδων της Φούτμπολ Λιγκ που βρίσκονται κοντά ή και κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού ανακοίνωσε το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Ο Εργοτέλης πέρασε και την δεύτερη φάση της επιτήρησης παίρνοντας το «ΟΚ» της Επιτροπής.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Προκειμένου να εξασφαλιστεί η απόλυτη ισονομία ενόψει των αγώνων της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League, λόγω ενδεχόμενης αφαίρεσης βαθμών στη 2η φάση της επιτήρησης, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μερίμνησε για την έγκαιρη εκδίκαση των υποθέσεων των ΠΑΕ που βρίσκονται πλησίον ή κάτω της ζώνης του υποβιβασμού.

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία του συνεδρίαση στις 25/05/2018 έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις αναφορικά με την διαδικασία επιτήρησης για τις ΠΑΕ της FOOTBALL LEAGUE.

Οι ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ και ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ πληρούν τις απαιτήσεις της 2ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης.

Οι ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ, ΣΠΑΡΤΗ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ και ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ δεν πληρούν τις απαιτήσεις της 2ης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης.

Κατόπιν αυτού, και καθώς οι αποφάσεις της συγκεκριμένης διαδικασίας δεν είναι εφέσιμες, το σύνολο των ομάδων της Football League, γνωρίζει πλήρως την βαθμολογική του κατάσταση πριν την διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος».