Νικολακάκης: “Θέλουμε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι”

O έμπειρος αμυντικός του Εργοτέλη μίλησε για την βελτίωση που παρουσιάζει κάθε εβδομάδα η ομάδα του.

Ο Μανώλης Νικολακάκης εκπροσώπησε τους παίκτες του Εργοτέλη στην συνέντευξη Τύπου μετά την νίκη επί του Απόλλωνα Λάρισας (3-1).

O έμπειρος αμυντικός μίλησε για την βελτίωση που παρουσιάζει κάθε εβδομάδα η ομάδα, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο γεγονός ότι αν και φτάνουμε προς το τέλος, δεν έχει δείξει σημάδια κούρασης.

Στην αρχική του τοποθέτηση στάθηκε στο δυστύχημα του πιλότου της πολεμικής μας αεροπορίας Γιώργου Μπαλταδώρου:

«Θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου για τον αδικοχαμένο πιλότο, καλή δύναμη στην οικογένειά του».

Εν συνεχεία αναφερόμενος στο παιχνίδι επεσήμανε:

«Συγχαρητήρια στον αντίπαλό μας. Εμείς προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε κάθε εβδομάδα και το πετυχαίνουμε. Έξι στροφές πριν το τέλος δεν έχουμε δείξει σημάδια κούρασης και αυτό είναι σημαντικό. Στο ματς είχαμε τον πρώτο λόγο, αλλά μας έλλειπε η τελική πάσα.

Ήμασταν σίγουροι για το πλάνο μας, το ακολουθήσαμε μέχρι τέλους και κάναμε την ανατροπή.

Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα και να του ευχηθώ καλή συνέχεια.

Εμείς θέλουμε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι σε κάθε ματς και συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για αυτό».

Στο καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε ο Εργοτέλης καθώς και στο γεγονός ότι δεν αγχώθηκε όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ αναφέρθηκε ο συνεργάτης του Τάκη Γκώνια και γυμναστής της ομάδος, Αντώνης Ανδρουλάκης: 

«Συγχαρητήρια στον Απόλλωνα καθώς ήρθε να παίξει ένα καθαρό παιχνίδι για να πάρει τη νίκη. Ακόμα περισσότερα συγχαρητήρια αξίζουν οι δικοί μας ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έκαναν ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι.

Εμείς από το πρώτο ημίχρονο είχαμε ευκαιρίες για γκολ παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Στο δεύτερο μέρος παρότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ δεν αγχωθήκαμε και ήμασταν σίγουροι για την ανατροπή. Κάναμε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο και είδαμε σε ένα ακόμα παιχνίδι, πως είναι δύσκολο για κάθε ομάδα να μας αντιμετωπίσει μετά το 70ο λεπτό.

Πήραμε μια σημαντική νίκη και συνεχίζουμε».