Ευχάριστα νέα στην προπόνηση του Εργοτέλη

Ο Μπούζας μετά από σχεδόν ένα μήνα έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης χωρίς καμία ενόχληση δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα με την μέση του.

Στην εντός έδρας αναμέτρηση της Κυριακής (16.00) με τον Παναιγιάλειο έχουν στρέψει πλέον το βλέμμα τους στον Εργοτέλη.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία τους και μάλιστα σήμερα υπήρχαν και ευχάριστα νέα στην προπόνηση.

Ο λόγος για τον Βασίλη Μπούζα ο οποίος σχεδόν ένα μήνα μετά έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης χωρίς καμία ενόχληση δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα με την μέση του θέτοντας έτσι τον εαυτό του στην διάθεση του Τάκη Γκώνια.

Αντίθετα τώρα δυο θα είναι οι απουσίες για την «μάχη» με την ομάδα του Αιγίου.

Ο  λόγος για τον Χρήστο Μπάτζιο ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει την δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του καθώς είχε συμπληρώσει επτά κάρτες.

Επίσης στα πλάνα του Τάκη Γκώνια δεν μπορεί να βρίσκεται και ο Βασίλης Βογιατζής που στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ δέχτηκε την κόκκινη κάρτα.

Επίσης να υπενθυμίσουμε ότι εκτός πλάνων εως το τέλος του πρωταθλήματος θα βρίσκεται και ο χειρουργημένος (ρήξη χιαστού) Μανόλης Ροβίθης.

Όσον αφορά στο σημερινό πρόγραμμα οι παίκτες θα βρίσκονται στο γήπεδο στις 9 το πρωί όπου έχει προγραμματιστεί προβολή βίντεο ενώ αμέσως μετά θα διεξαχθεί προπόνηση.

Για Την Πέμπτη οι παίκτες μας θα κάνουν ρεπό λόγο αλλαγής της ημέρας του αγώνα με τον Παναιγιάλειο.