Δανεικό από ΠΑΟ πήρε ο Εργοτέλης – έκλεισε Σταματάκο

Ο 20χρονος μέσος Γιώργος Αγγελόπουλος παραχωρήθηκε δανεικός από τον ΠΑΟ ενώ ο Τάκης Γκώνιας πήρε στον Εργοτέλη και το Νίκο Σταματάκο που τον είχε ποδοσφαιριστή στην Καλλιθέα.

Η ανακοίνωση του Εργοτέλη

Δυο νέα πρόσωπα βρίσκονται από σήμερα το πρωί στο Καρπενήσι όπου και ενσωματώθηκαν με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας μας η οποία ξεκίνησε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της.
Ο λόγος για τον επιθετικό χαφ Νίκο Σταματάκο (γεννηθείς 01/01/92) που κατά την διάρκεια της περσινής αγωνιστικής σεζόν φορούσε την φανέλα της Καλλιθέας.
Το δεύτερο νέο πρόσωπο είναι ο 20χρόνος (25/02/97) Γιώργος Αγγελόπουλος που αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό υπό την μορφή δανεισμού. Αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή τόσο ως ανασταλτικός όσο και ως επιτελικός χαφ.
Εν τω μεταξύ στο Καρπενήσι βρίσκεται και ο Δημήτρης Κατσιμήτρος. Ο 20χρονος τερματοφύλακας ο οποίος έχει αγωνιστεί με όλες τις «μικρές» Εθνικές μας ομάδες και έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό πέρσι ήταν στην Κύπρο και την ομάδα της Ανόρθωσης τις επόμενες ημέρες θα περάσει από το μικροσκόπιο του Τάκη Γκώνια και εφόσον πείσει θα αποκτηθεί.΄
Όσον αφορά τώρα την προετοιμασία το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε απογευματινή προπόνηση. Παράλληλα ο Τάκης Γκώνιας μίλησε στους παίκτες αναλύοντας τους τον τρόπο με τον οποίο θέλει να δουλεύουν.
Από αύριο οι παίκτες μπαίνουν σε φουλ ρυθμό με διπλές καθημερινές προπονήσεις.

Κατατέθηκε ο φάκελος στο Υπουργείο Αναπτυξης

Στην Αθήνα βρέθηκε σήμερα ο κ. Γιάννης Ράλλης όπου και παρέδωσε στην νομική υπηρεσία της ομάδος μας τον πλήρη φάκελο ο οποίος και κατατέθηκε στο Υπουργείο Ανάπτυξης. Την ερχόμενη Δευτέρα ή Τρίτη αναμένεται να δοθεί η απαιτούμενη άδεια ΓΕΜΗ(Γενικό Εμπορικό Μητρώο) έτσι ώστε να μπορέσει να προχωρήσει ο σχεδιασμός και η λειτουργία της ΠΑΕ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook