Ταλεντάρες από Λάρισα και Ρόδο στον Εργοτέλη!

Όπως είχε αποκαλύψει το athleticradio.gr από τον περασμένο Φλεβάρη, ξεκίνησε το “παιδομάζωμα” στον Εργοτέλη με την απόκτηση δύο σούπερ ταλέντων από την Ρόδο και την Λάρισα.

Όπως είχε αποκαλύψει η Athletic Press από τις 11 Απριλίου, ο Εργοτέλης κινήθηκε μεθοδικά και οργανωμένα με αποτέλεσμα να φέρει στο Ηράκλειο δύο από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο λόγος για τον Λαρισαίο Σωκράτη Ευαγγέλου (φώτο πηγή,athleticlarissa.gr) και τον Ροδίτη Λεονάρντο Κούτρη. Οι δύο ποδοσφαιριστές έχοντας “τσεκαριστεί” από το τμήμα σκάουτινγκ του Εργοτέλη, αποδείχθηκε ότι πρόκειται για “φλέβες χρυσού” με αποτέλεσμα να κινηθούν άμεσα οι διαδικασίες για να μετακομίσουν στην Κρήτη.
Σωκράτης Ευαγγέλου
Ο 18χρονος υψηλόσωμος επιθετικός έσπασε όλα τα “κοντέρ” στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Λάρισας καθώς πέτυχε 34 γκολ με την φανέλα του Φιλοκτήτη Μελιβοίας. Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του κάμπου και είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ο Εργοτέλης πρόλαβε… στην γωνία την Λάρισα. 
Μάλιστα, ο Ευαγγέλου έχει υπογράψει προσύμφωνο και αναμένεται να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο συνεργασίας ενώ θα προωθηθεί άμεσα στην μεγάλη ομάδα καθώς το τεχνικό τιμ του Εργοτέλη πιστεύει αρκετά στο ταλέντα του.
Λεονάρντο Κούτρης
Είναι πιο μικρής ηλικίας από τον Ευαγγέλου καθώς έχει γεννηθεί το 1995 και πρόκειται για το μεγαλύτερο ταλέντο της Ρόδου. Αγωνιζόταν στη Νίκη Ρόδου, είναι επιθετικός και στον Εργοτέλη τονίζουν ότι πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση. 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook